Consell de Cent, 365 – 08009 Barcelona

Es crea la Mesa de l’Enginyeria Tècnica i de Graduats

13 corporacions que representen uns 15.000 professionals de l’enginyeria són les xifres de la Mesa d’Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya (METGEC), una associació sense precedents que es va constituir formalment el 25 de setembre per defensar la professió de manera conjunta. El degà del Col·legi, Miquel Darnés, n’és el president.

En la pràctica ja funciona (des de fa un temps celebra reunions periòdiques), però ara ha decidit inscriure’s oficialment en el registre d’associacions de la Generalitat per respondre millor a les necessitats dels enginyers.

Es celebra una reunió a la seu, al carrer Consell de Cent, amb tots els membres representants dels col·legis que integren la METGEC.