Consell de Cent, 365 – 08009 Barcelona

La METGEC es reuneix amb la directora de Contractació Pública

Miquel Darnés, president de la METGEC, i Xavier Font, vicepresident, es reuneixen el 25 d’abril 2019 amb Mercè Corretja, Directora General de Contractació Pública de la Generalitat. La METGEC demanen que les administracions tinguin en compte la col·legiació en les contractacions públiques.

D’esquerra a dreta: Mercè Corretja, Directora General de Contractació Pública de la Generalitat; Miquel Darnés, president de la METGEC; i Xavier Font, vicepresident.

Per a exercir la professió d’enginyer tècnic industrial és obligatòria la col·legiació. És el que el degà, Miquel Darnés, va recordar a Mercè Corretja, Directora General de Contractació Pública de la Generalitat, en la reunió que va mantenir amb ella com a president de la METGEC. En aquest sentit va demanar, recolzat per un informe dels Serveis Jurídics d’ENGINYERS BCN, que les administracions tinguin en compte la col·legiació en les contractacions públiques.

Aquesta associació va constituir-se formalment el setembre de l’any passat i té com a principal objectiu defensar els enginyers graduats i els enginyers tècnics.