Consell de Cent, 365 – 08009 Barcelona

Trobada de la Mineria

| 4 de desembre de 2019 |.

El Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics i de Grau en Mines i Energia de Catalunya i Balears organitza la ‘Trobada de la Mineria i l’Energia 2019’, en el marc de la celebració anual de Santa Bàrbara, el 4 de desembre de 2019 a l’Aula Magna de la Casa Convalescència de Barcelona, sota el lema ‘Efecte Nimby: contradiccions de la societat actual’.

En aquesta nova edició mantenim l’esperit d’acollir els diferents públics que configuren el sector i oferir-los un acte eminentment professional, amb l’objectiu d’acostar parers envers aspectes que transcorren de manera transversal però que poden afectar de diferent manera als diversos col·lectius i, per tant, obtenir perspectives i visions confrontades que cal considerar, analitzar i valorar.

En aquest sentit, enguany, la Trobada que se celebra sota el títol ‘Efecte Nimby: contradiccions de la societat actual’, pretén apropar criteris envers aquest fenomen, que servirà de fil conductor per analitzar el paper dels diferents agents (promotors, ciutadans, Administració Pública, professionals), que han de prendre posició davant un fet que els afecta d’una manera o altra i, que no sempre serà de fàcil solució ni satisfarà a tothom.

Lloc: Aula Magna de la Casa Convalescència. Sant Antoni Mª Claret, 171 de Barcelona

Dia i hora: 4 de desembre a les 16:30h

Programa en PDF

Inscripcions aquí

#EfecteNimby